Calitatea serviciilor noastre este ireproșabilă!

Oferim cele mai bune servicii medicale veterinare din zona Bragadiru – Cartierul Latin

Cu toții ne dorim ca animalele de companie să trăiască o viață lungă, fericita si sanatoasa. Specialiștii de la Clinica Veterinară DayVet, din zona Bragadiru – Cartierul Latin, consideră că acest obiectiv este esența activității unei echipe de medici veterinari și pun pe primul loc sănătatea prietenilor patrupezi blănoși.

Noi nu ne limităm la a recomanda tratamente și servicii de calitate, ci incercăm pe cât posibil să informăm și să educăm pentru prevenție si să fim parteneri cu proprietarii de animale pentru o lume mai bună!

Va asteptam sa ne contactati

Este foarte important sa putem afla de la dumneavoastra care sunt nevoile animalului de companie pentru a putea sti cum putem sa ajutam, de aceea va incurajam sa ne contactati direct pentru orice detalii.

Cele mai importante tipuri de servicii:

Clinica noastră veterinară din zona Cartierul Latin - Bragadiru va oferă: consultatii veterinare pentru juniori, consultatii veterinare de rutina si consultatii veterinare de specialitate. Puii au nevoi speciale si deci medicii din echipa noastra va vor explica importanta vaccinarilor, a sterilizarii si a deparazitarilor interne si externe. De asemenea, trebuie inteles rolul pe care il joaca ingrijirea si nutritia in viata animalului dumneavoastra de companie. Controalele de rutina au rolul de a preveni sau a trata in stadiu incipient afectiunile potentiale. Medicii specialisti vor analiza starea generala a organismului si vor interveni cu investigatii de specialitate acolo unde este cazul. In cadrul consultatiilor veterinare de specialitate se vor face toate investigatiile necesare pentru stabilirea unui diagnostic si se va recomanda tratamentul necesar pentru tratarea afectiunilor.
Suntem mereu disponibili pentru a va ajuta animalele de companie sa aiba un confort termic optim. Va asteptam sa va programati pentru tuns caini si pisici la cabinetul nostru.
Chirurgie oncologica / ortopedie / chirurgie țesuturi moi / chirurgie aparat respirator / Sindrom brahicefalic.
DayVet oferă servicii de radiologie veterinară de cea mai înaltă calitate. Clinica este echipată cu aparatură de radiologie foarte performantă, care produce radiografii la o rezoluție excelentă. Această tehnică foarte avansată îi ajută pe medicii noștri veterinari în realizarea unui diagnostic foarte precis.
Ecografia reprezinta o metoda imagistica cunoscuta atat in medicina umana, cat si in medicina veterinara, avand o importanta semnificativa in conturarea unui diagnostic. Medicul veterinar va recomanda ecografia la nevoie, atunci cand semnele clinice nu ofera suficiente informatii pentru orientarea unui diagnostic de certitudine.
Anestezia este o stare indusă artificial, ce constă în pierderea capacității de a simți durerea, utilizată în special pentru a permite executarea unor intervenții chirurgicale sau alte proceduri dureroase. Anestezia inhalatorie, introdusă recent și în medicina veterinară, se produce prin respirația unui agent anestezic gazos sau lichid volatil.
Vaccinurile exista special pentru a ne ajuta sa prevenim imbolnavirea animalelor noastre de companie, oferind imunitate pentru o serie de boli virale si infectioase care sunt extrem de periculoase si contagioase. De aceea, respectarea cu strictete a schemei de vaccinare este extrem de importanta, cu atat mai mult in cazul puilor.
Este nevoie de un tratament zilnic pentru animalul dumneavoastra de companie? Nu aveti timp suficient pentru a va deplasa cu acesta la clinica veterinara? Puteti apela de asemenea la medicii specilisti de la DayVet atat pentru proceduri clinice de rutina cat si pentru proceduri clinice speciale care vor fi indeplinite la cele mai inalte standarde de dedicare si profesionalism. Prin tratamente si proceduri de rutina ne referim la vidare glande perianale, toaleta auriculara, injectii intravenoase, subcutanate, intramusculare.
La clinica DayVet avem capacitatea, tehnica și specialiștii pentru a trata și cazurile complicate și de a le monitoriza la terapie intensivă.
Clinica veterinară DayVet vă pune la dispozitie farmacie veterinara unde, in functie de diagnosticul stabilit pentru animalul dumneavoastra, va puteti procura tratamentul potrivit la preturi excelente. </p><p>Punctul farmaceutic veterinar DayVet din Bragadiru poate sa va ofere urmatoarele produse:</p><p>antibiotice</p><p>antiinflamatoare</p><p>analgezice</p><p>antialergice</p><p>hepatoprotectoare</p><p>tonice cardiace</p><p>produse hormonale</p><p>medicatie pentru afectiuni ale vezicii urinare si ale rinichiului</p><p>solutii oftalmice si otic</p><p>unguente cu antibiotic, antiinflamatoare,, antimicotice, antiparazitare, cicatrizante naturale</p><p>suplimente pentru protectia si refacerea afectiunilor articulare</p>
Noul laborator construit în cadrul clinicii este dotat cu aparatură performantă. Efectuăm analizele cu precizie și putem obține rezultatele rapid.

Subscribe pentru a fi la curent!

Puteti primi direct pe mail detalii despre ultimele noutati. Ne angajam sa nu umplem inboxul cu spam, doar lucruri utile.