Calitatea serviciilor noastre este ireprosabila!

Oferim cele mai bune servicii medicale veterinare din zona Bragadiru – Cartierul Latin

Suntem siguri ca fiecare stapan isi doreste ca animalul sau de companie sa traiasca o viata lunga, fericita si sanatoasa. Cabinetul DayVet Bragadiru – zona Cartierul Latin considera ca acest obiectiv este esenta activitatii unei echipe de medici veterinari si pune pe primul loc sanatatea prietenilor patrupezi blanosi.

Noi nu ne limitam la a recomanda tratamente si servicii de calitate, ci incercam pe cat posibil sa informam si sa educam pentru preventie si sa fim parteneri cu proprietarii de animale pentru o lume mai buna!

Va asteptam sa ne contactati

Este foarte important sa putem afla de la dumneavoastra care sunt nevoile animalului de companie pentru a putea sti cum putem sa ajutam, de aceea va incurajam sa ne contactati direct pentru orice detalii.

Cele mai importante tipuri de servicii:

Cabinetul nostru veterinar cu program NON STOP din zona Cartierul Latin - Bragadiru va ofera: consultatii veterinare pentru juniori, consultatii veterinare de rutina si consultatii veterinare de specialitate.

Puii au nevoi speciale si deci medicii din echipa noastra va vor explica importanta vaccinarilor, a sterilizarii si a deparazitarilor interne si externe. De asemenea, trebuie inteles rolul pe care il joaca ingrijirea si nutritia in viata animalului dumneavoastra de companie.

Controalele de rutina au rolul de a preveni sau a trata in stadiu incipient afectiunile potentiale. Medicii specialisti vor analiza starea generala a organismului si vor interveni cu investigatii de specialitate acolo unde este cazul. In cadrul consultatiilor veterinare de specialitate se vor face toate investigatiile necesare pentru stabilirea unui diagnostic si se va recomanda tratamentul necesar pentru tratarea afectiunilor.

Suntem mereu disponibili pentru a va ajuta animalele de companie sa aiba un confort termic optim. Va asteptam sa va programati pentru tuns caini si pisici la cabinetul nostru.

Vaccinurile exista special pentru a ne ajuta sa prevenim imbolnavirea animalelor noastre de companie, oferind imunitate pentru o serie de boli virale si infectioase care sunt extrem de periculoase si contagioase. De aceea, respectarea cu strictete a schemei de vaccinare este extrem de importanta, cu atat mai mult in cazul puilor.

Este nevoie de un tratament zilnic pentru animalul dumneavoastra de companie? Nu aveti timp suficient pentru a va deplasa cu acesta la clinica veterinara? 
Puteti apela de asemenea la medicii specilisti de la DayVet atat pentru proceduri clinice de rutina cat si pentru proceduri clinice speciale care vor fi indeplinite la cele mai inalte standarde de dedicare si profesionalism.
Prin tratamente si proceduri de rutina ne referim la vidare glande perianale, toaleta auriculara, injectii intravenoase, subcutanate, intramusculare.

Chirurgie oncologica / ortopedie / chirurgie țesuturi moi / chirurgie aparat respirator / Sindrom brahicefalic

Text in curs de editare

Cabinetul veterinar DayVet - Cartierul Latin Bragadiru Ilfov - va pune la dispozitie farmacie veterinara unde, in functie de diagnosticul stabilit pentru animalul dumneavoastra, va puteti procura tratamentul potrivit la preturi excelente. 

Punctul farmaceutic veterinar DayVet din Bragadiru poate sa va ofere urmatoarele produse:

antibiotice

antiinflamatoare

analgezice

antialergice

hepatoprotectoare

tonice cardiace

produse hormonale

medicatie pentru afectiuni ale vezicii urinare si ale rinichiului

solutii oftalmice si otic

unguente cu antibiotic, antiinflamatoare,, antimicotice, antiparazitare, cicatrizante naturale

suplimente pentru protectia si refacerea afectiunilor articulare

Text in curs de editare

Text in curs de editare

Text in curs de editare

Text in curs de editare

Text in curs de editare

Text in curs de editare

Text in curs de editare

Text in curs de editare

Text in curs de editare

Text in curs de editare

Text in curs de editare

Subscribe pentru a fi la curent!

Puteti primi direct pe mail detalii despre ultimele noutati. Ne angajam sa nu umplem inboxul cu spam, doar lucruri utile.