Microcipare caini si inregistrare in RECS

Eliberare pasapoarte UE pentru animale de companie si pregatire pentru deplasari in strainatate

Legislatia din Romania este cat se poate de clara in privinta pastrarii evidentei animalelor de companie. Dincolo de aspectele legale, se intampla ca mii de caini sau pisici sa ajunga sa fie pierduti in zonele aglomerate, iar lipsa microcipului face recuperarea lor imposibila.

 

Pasaportul pentru animale de companie

Pasaportul pentru animale de companie este un document creat de Uniunea Europeana, care este eliberat de medicul veterinar si contine informatii despre vaccinarile pe care animalul le-a primit.
Pasaporul va ofera dreptul de a calatori cu animalul de companie in afara granitelor tarii si este valabil pe perioada vietii animalului.
Fiecare tara din lume are propriile reguli in ceea ce priveste animalele de companie care ii trec granita, de aceea inainte de a calatori, va recomandam sa consultati aceste reguli.
Clinica noastra va sta la dispozitie, atat cu eliberarea pasaportului pentru animale, cat si cu completarea sa, pentru a nu avea probleme in deplasare.

Subscribe pentru a fi la curent!

Puteti primi direct pe mail detalii despre ultimele noutati. Ne angajam sa nu umplem inboxul cu spam, doar lucruri utile.