De ce ar trebui sa ne gandim intotdeauna la varianta adoptiei unui caine de companie?

Există milioane de câini abandonați pe străzile din întreaga lume, iar combaterea acestui fenomen alarmant pare a fi o sarcină grea, mai ales din cauza reproducerii ușoare a câinilor și a iresponsabilității multor oameni.

Știm că aceasta este o problemă serioasă care trebuie rezolvată urgent, motiv pentru care vrem sa ajutăm la conștientizarea fenomenului de abandonare a animalelor. Dacă v-ați întrebat vreodată de ce ar trebui să adoptați un câine dintr-un adăpost, avem 10 motive pentru a vă convinge de acest lucru.

If having a soul means being able to feel love and loyalty and gratitude, then animals are better off than a lot of humans.

James Herriot

Iata cele mai bune motive pentru a adopta

Luând acasă un câine vagabond nu vă va costa nimic în afară de responsabilitatea de a avea grijă de el. Mergi la un adăpost și ia-l deja vaccinat și sterilizat.

Concluzia?

Sperăm că v-am convins de minunatul act de adoptare al unui câine. Nu numai ca vei salva și îmbunătăți viața lor, ci și pe a ta. Daca aveți vreo îndoiala, vă stam la dispoziție cu o mulțime de conținut informativ care să îi ajute atât pe proprietarii de animale noi, cât și pe cei experimentați. Simțiți-vă liberi să ne adresați o întrebare folosind datele noastre de contact.