Misiunea noastra

Prin grija și profesionalismul cu care ne tratăm pacienții, dorim să fim la cele mai înalte standarde în medicina veterinară din România. Respectul pentru animal trebuie să fie întotdeauna pe primul loc, indiferent de circumstanțe, de aceea vă asiguram cele mai bune condiții, dacă decideți să ne vizitați.

Oferim mereu cea mai bună îngrijire!

Pasiunea, dedicarea și respectul pentru viață ne motivează să facem din DayVet clinica ta veterinară preferată. Medicii noștri specialiști, aparatura medicală de ultimă generație pe care o detinem, combinate cu dedicarea permanentă și profesionalismul cu care abordăm fiecare situație, ne recomandă printre cabinetele veterinare de top din București și Ilfov.

Cine suntem

DayVet este o clinică veterinară din zona Prelungirea Ghencea, Cartierul Latin – Bragadiru. Aici găsești servicii veterinare de cea mai înalta calitate. DayVet a fost înființat în 2019 și a fost inițial cabinet veterinar, cu sediul pe Strada Alunului, Nr. 7, Bragadiru. În luna mai 2023 DayVet a devenit clinică și s-a mutat la actuala adresă din Prelungirea Ghencea, Nr. 35D.

Noi ne-am propus sa deservim in primul rand zona de proximitate in care activam intrucat ne dorim sa acordam cele mai bune servicii pentru animalele de companie.

Va asteptam oricand cu o atmosfera calda, prietenoasa si primitoare, iar animalul dumneavoastra de companie se va simti intotdeauna protejat si in largul lui.

Respectul pentru viață și grija pentru sănătatea animalelor de companie sunt prioritățile noastre. Ne dorim ca de la o zi la alta să fim tot mai buni și să atingem cele mai înalte standarde profesionale. Avem o echipă medicală tânără, dar profesionistă. Sunt specialiști care, în același timp, iubesc foarte mult animalele. DayVet s-a transformat din cabinet veterinar în clinică pentru a crește și mai mult calitatea serviciilor, pentru a putea trata pacienții într-un loc mult mai spațios, echipat cu aparatură nouă și ultraperformantă.
Pentru a putea răspunde cât mai bine nevoilor pacienților, dar și ale clienților noștri, clinica noastră aflată în zona Cartierul Latin - Bragadiru oferă o gamă larga de servicii medicale veterinare, pentru a asigura o viață cât mai sănăoasă animalelor de companie. Clinica DayVet asigură consultații veterinare, tratamente, analize medicale veterinare, intervenții chirurgicale, terapie intensivă, ecografii abdominale, ecografii cardiace, electrocardiogramă, vaccinări, deparazitări, implantare microcipuri, eliberare pașaport UE, inregistrare RECS (*Registrul de evidenta al câinilor cu stăpân), farmacie veterinară, petshop, cosmetică veterinara.

DE CE VEI ALEGE CLINICA VETERINARĂ DAYVET, DIN ZONA BRAGADIRU, ILFOV - CARTIERUL LATIN

BENEFICIILE CLINICII NOASTRE

Produse de calitate

Avem grija sa selectionam doar cele mai bune produse

Profesionalism

Medicii nostri pun intotdeauna grija pentru animale pe primul plan

Sfaturi utile

Echipa noastră vă sprijină cu orice sfat despre creșterea sănătoasă

Veterinar Bragadiru
Dotări moderne

Cabinetul nostru este primitor și bine echipat

Aparatură

Avem aparatură de ultimă generație pentru diagnostice corecte

Grijă permanentă

Suntem mereu disponibili pentru orice solicitare

Subscribe pentru a fi la curent!

Puteti primi direct pe mail detalii despre ultimele noutati. Ne angajam sa nu umplem inboxul cu spam, doar lucruri utile.