Misiunea noastra

Prin grija si profesionalismul cu care ne tratam pacientii, dorim sa stabilim cele mai inalte standarde in medicina veterinara din Romania. Respectul pentru animal trebuie sa fie intotdeauna pe primul loc, indiferent de circumstante de aceea va asiguram cele mai bune conditii daca decideti sa ne vizitati.

Va oferim mereu cea mai buna grija!

Pasiunea, dedicarea si respectul pentru viata sunt doar cateva din calitatile pe care le stapanim si care ne motiveaza sa facem din DayVet  cabinetul tau veterinar. Medicii nostri specialisti, aparatura medicala de ultima generatie pe care o detinem combinate cu dedicarea permanenta si profesionalismul cu care abordam fiecare situatie ne recomanda printre cabinetele veterinare de top din Bucuresti.

Cine suntem

DayVet este un cabinet veterinar din zona Prelungirea Ghencea, Cartierul Latin – Bragadiru care ofera servicii veterinare de cea mai inalta calitate. 

Noi ne-am propus sa deservim in primul rand zona de proximitate in care activam intrucat ne dorim sa acordam cele mai bune servicii pentru animalele de companie.

Va asteptam oricand cu o atmosfera calda, prietenoasa si primitoare, iar animalul dumneavoastra de companie se va simti intotdeauna protejat si in largul lui.

Pasiunea, dedicarea si respectul pentru viata sunt doar cateva din calitatile pe care le stapanim si care ne motiveaza sa facem din DayVet cabinetul tau veterinar. Medicii nostri specialisti, aparatura medicala de ultima generatie pe care o detinem combinate cu dedicarea permanenta si profesionalismul cu care abordam fiecare situatie ne recomanda printre cabinetele veterinare de top.

Pentru a putea raspunde cat mai bine nevoilor pacientilor nostri, cabinetul nostru din Cartierul Latin - Bragadiru ofera o gama larga de servicii medicale veterinare pentru a asigura o viata cat mai sanatoasa animalelor de companie.

In portofoliu nostru veti gasi: consultatii veterinare, tratamente, analize medicale veterinare, interventii chirurgicale, terapie intensiva, ecografii abdominale, ecografii cardiace, electrocardiograma, vaccinari, deparazitari, implantare microcipuri, eliberare pasaport UE, inregistrare RECS (*Registrul de evidenta al cainilor cu stapan), farmacie veterinara, cosmetica veterinara.

DE CE SA NE ALEGETI CABINET VETERINAR BRAGADIRU ILFOV - CARTIERUL LATIN

BENEFICIILE CABINETULUI NOSTRU

Produse de calitate

Avem grija sa selectionam doar cele mai bune produse

Profesionalism

Medicii nostri pun intotdeuna grija pentru animale pe primul plan

Sfaturi utile

Echipa noastra va spijina cu orice sfat despre cresterea sanatoasa

Veterinar Bragadiru
Dotari moderne

Cabinetul nostru este primitor si bine dotat

Aparatura

Detinem aparatura de ultima generatie pentru diagnostice corecte

Grija permanenta

Suntem mereu disponibili pentru orice solicitare

Subscribe pentru a fi la curent!

Puteti primi direct pe mail detalii despre ultimele noutati. Ne angajam sa nu umplem inboxul cu spam, doar lucruri utile.